Fiecare meniu conţine aperitiv, supă sau ciorbă şi un fel principal. Desertul tradiţional de Paşte este pasca sau cozonacul, prin urmare meniurile nu conţin şi o reţetă pentru desert.
Nu uita că alegerea vinului se face în funcţie de preparatele pe care le-ai gătit. Citeşte sfaturile somelierului în articolulAlege vinurile potrivite pentru masa de Paşte!
Meniul 1 - Tradiţional
Ouă picante
Ciorbă de miel
Friptură din pulpă de miel cu sos de usturoi
Meniu 2 - Cu legume
Chec aperitiv cu ciuperci
Supă de fasole albă cu miel
Friptură de miel cu leuştean şi piure de telină
Meniu 3 - Rafinat
Mingiuţe umplute cu pui Ciorbă de pui cu tarhon
Tocăniţă de miel cu sos curry şi sos tomat
Meniu 4 - Cu pui şi miel
Placintă cu carne de pui
Ciorbă de ciuperci cu perişoare de carne
Friptură de miel în stil mediteranean
Meniu 5 - Exotic
Aperitiv de mere, tofu şi seminţe de susanSupă thailandeză de morcovi
Pilaf turcesc cu carne de miel şi stafide
Meniu 6 - Vegetarian
Crudităţi cu sos de lămâie şi plante aromate
Supă de roşii cu soia
Drob de soia
Meniu 7 - Fără miel
Spic la cuptor
Ciorbă de la Rădăuţi
Friptură de vită cu legume verzi
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu