joi, 23 februarie 2012

Barbatii si Dragobetele

Ce îşi doreşte cu adevărat de Dragobete în funcţie de zodie

Bărbatul Peşti şi-a făcut de mult timp planuri pentru Sfântul Valentin, în timp ce Capricornul va accepta să sărbătorească această zi doar de ragul tău. Vezi ce îşi doresc celelalte zodii de valentine’s Day.

Berbec


Berbecul se plictiseşte repede şi se simte deprimat când nu are ocazia să-şi exerseze talentele de cuceritor. Aşa că trebuie să profiţi de fiecare ocazie, inclusiv de Sfântul Valentin, ca să-i oferi o noutate, o provocare.  Dacă vrei să-i faci o surpriză, ai grijă ca totul să fie nou, de la look-ul tău până la locul unde veţi sărbători. Fă pe inabordabila şi misterioasa şi lasă-te (re)curerită de Berbecul tău.

Taur


Nu trebuie să te străduieşti prea mult ca să-i faci o surpriză. Nu se dă în vânt după noutate şi aventură: mai degrabă îi va face plăcere dacă îi pregăteşti o cină romantică acasă, cu mâncarea lui preferată, muzică bună, o conversaţie plăcută. Aceste mici plăceri ale vieţii îl vor cuceri mereu. Nu-l interesează pe el prea mult Sfântul Valentin, dar din moment ce primeşte mâncare bună şi o partidă de sex, nu va avea nimic de comentat. 

Gemeni


Foloseşte această zi a iubirii măcar ca pretext ca să-i oferi ceva nou: imaginea ta într-o lenjerie nouă, un loc în care nu aţi mai fost, o fantezie pe care nu aţi încercat-o niciodată. Numai aşa reuşeşti să-l ţii lângă tine pe acest aventurier fără pereche.

Rac


Acest copil mare nu vrea decât să fie răsfăţat. Dacă vrei să-i faci o surpriză cu adevărat plăcută, pregăteşte-i o seară specială în care el să fie centrul atenţiei. Un masaj, o cină cu mâncarea lui preferată, pregăteşte-i exact lucrurile care ştii că îi fac plăcere, chiar dacă seara va fi identică cu cea de anul trecut. Nu se dă în vânt după noutăţi.

Leu


Dacă ţii musai să-i pregăteşti vreo surpriză, ai grijă să fie cu adevărat deosebită. Detestă mediocritate, aşa că nu te încurca cu vreo cină la un restaurant oarecare sau alte scenarii banale. Ori îl uimeşti de-a dreptul, ori te laşă păgubaşă şi îi oferi pur şi simplu o partidă de sex ca la carte. 


Fecioară


Bărbatul Fecioară are nevoie de permanentă stimulare intelectuală, aşa că probabil ar prefera să-şi petreacă seara de Sfântul Valentin alături de tine la o piesă de teatru bună, la operă sau la balet. O astfel de surpriză l-ar lăsa cu gura căscată, mai ales dacă nu aţi mai fost demult la un asemenea spectacol. Dacă adaugi şi o cină de lux însoţită de o conversaţie inteligentă nici nu mai are nevoie de altceva.

Balanţă


Ar vrea să-ţi facă o surpriză, dar sunt atâtea posibilităţi încât nu se decide ce să aleagă. Deci dacă vrei să petreci o seară specială lângă el, ia tu iniţiativa şi invită-l într-un loc elegant, rafinat, pe placul lui. CHiar dacă nu este un fan al sărbătorii, se va bucura să fie lângă tine într-un astfel de loc


Pasionalul Scorpion nu are nevoie de o ocazie specială ca să-ţi arate iubirea lui. Dar nu are nimic împotrivă dacă vrei să-i pregăteşti tu o surpriză. Şi bine ar fi să plănuieşti o surpriză erotică, altfel sunt slabe şanse să-l surprinzi. Încearcă o lenjerie super sexy, un scenariu obraznic sau o fantezie despre care ţi-a vorbit. Sexul este pentru el cel mai bun mod de a-şi demonstra iubirea. 





Săgetător


Distracţie, mâncare bună, râs, prieteni – cam aşa arată o seară frumoasă pentru el. Nu este un mare fac al romantismului, deci o banală cină nu îi va fi de ajuns. Mai bine scoate-l într-un club sau la o plimbare prelingită până la munte. Dacă are şi ocazia de a descoperi un loc nou îi va fi cu atât mai bine.

Capricorn


Nu dă doi bani pe astfel de sărbători, e prea cerebral. Dar dacă tu ţii neapărat să sprbătoriţi Sfântul Valentin se va conforma. Totuşi, nu îl sufoca cu prea multe inimioare roz dacă nu vrei să-l exasperezi. Este un tradiţionalist, aşa că o cină bună şi un film o să-i fie de ajuns. Romantismul exagerat şi siropos îi repugnă complet.

Vărsător


Ştii căureăşte rutina, aşa că profită de această sărbătoare ca să-i faci o surpriză, să îl scoţi din rutina zilnică şi să îi dai un nou subiect de discuţie cât mai interesant. Orice activitate cu totul nouă şi spectaculoasă o să-i facă mare plăcere şi o să-i dea motiv de discuţie cu prietenii şi familia. Foloseşte-ţi imaginaţia şi găseşte ceva care să-l dea pe spate. 

Peşti


Orice ai de gând, lui o să-i convină atâta timp cât e lângă tine. Romantic până în măduva oaselor este pătruns de spiritul sărbătorii de vreo două săptămâni, aşa că probabil deja are el o surpriză pentru tine. Să nu te miri dacă primeşti inimioare şi bileţele de amor, invitaţie la un film siropos sau alte suprize peste măsură de romantice.

Sursa: www.unica.ro

Niciun comentariu: