miercuri, 22 februarie 2012

Sfaturi cand vreti sa tineti un regim

Cel mai bun Dieta Sfat nr 1: Beti multa apa sau alte  băuturi fara calorii.

Oamenii confunda, uneori, setea cu foamea. Deci, puteţi ajunge la consumul de calorii suplimentare atunci când un pahar rece de apa este cu adevărat ceea ce ai nevoie."Dacă nu vă place apa simpla, încercaţi să adăugaţi citrice sau un strop de suc, sau prepara ceaiuri infuzat, cum ar fi mango sau piersica, care au o mulţime de aroma, dar nu are calorii", spune Cynthia Sass, RD, un purtator de cuvant al American DieteticAsociaţia.

Sfat cele mai bune Diete Nr 2: Gândiţi-vă la ceea ce se poate adăuga la dieta ta, nu, ceea ce ar trebui să ia departe.
Începeţi prin a concentrându-se pe obtinerea recomandate 5-9 portii de fructe si legume in fiecare zi.
"Se pare ca o foarte mult, dar este bine meritat, pentru că în acelaşi timp, vă sunt atingerea obiectivelor de fibre si se simt mai mulţumiţi de volumul de produse alimentare", spune bucătarul Laura Pansiero, RD.
Eşti, de asemenea, mai puţin probabil ca a manca prea mult, deoarece fructe şi legume deplasa grasimi din dieta. Şi asta să nu mai vorbim de beneficiile pentru sanatate de fructe şi legume. Mai mult de 200 de studii au documentat calităţile de boală prevenirea de fitochimicale găsite în produse, spune Pansiero.
O sugestie pentru a obţine mai multe: legume de lucru în mese în loc de doar ele servind ca părţi pe o farfurie.
"Îmi place să iau legume de sezon şi se amestecă-a face cartofi prajiti, frittatas, risotto, pilafs, supe, sau stratul de pe sandwich-uri", spune Pansiero. "Este atât de uşor să cumpere o varietate de legume şi de includerea lor în feluri de mâncare."
Sfat cele mai bune Diete Nr 3: Luaţi în considerare, dacă sunteţi cu adevărat foame.
Ori de câte ori vă simţiţi ca mananca, cauta semnele fizice ale foamei, sugereaza Michelle May, MD, autor al Sunt foame?
"Foamea este felul in care corpul dumneavoastră de a vă spune că aveţi nevoie de combustibil, astfel încât atunci când o dorinţă nu vine de la foame, mănâncă niciodată nu va satisface", spune ea.
Când aţi terminat masa, ar trebui să se simtă mai bine - nu umplute, umflat, sau obosit.
"Stomacul este doar de marimea unui pumn, asa ca este nevoie de doar o mana de alimente pentru a umple confortabil", spune mai.
Păstrarea portiile rezonabile te va ajuta să obţineţi mai mult in legatura cu sentimentele tale de foame si satietate.
Sfat cele mai bune Diete nr 4: Fii dificil despre snacks-uri pe timp de noapte.
Alimentatia absurda apare cel mai frecvent după cină, atunci când stai jos şi relaxaţi-vă în cele din urmă.
"Stând în jos, cu o punga de chips-uri sau cookie-uri, în faţa televizorului este un exemplu de a manca amnezie, în cazul în care mâncaţi mindlessly fără a fi foame, ci din obişnuinţă", spune purtatorul de cuvant al Asociatiei Americane de Dietetica Malena Perdomo, RD.
Fie închide bucătărie, după o anumită oră, sau permite-ti o gustare saraca in calorii, cum ar fi un pachet de 100 de calorii de cookie-uri sau o lingură de jumatate de ceasca de inghetata scăzut de grăsimi. Odată ce aţi găsit că sunteţi mulţumit, de obicei, cu gustare low-CAL, încercaţi să o ceaşcă de ceai zero calorii, sugereaza Perdomo.







Niciun comentariu: