miercuri, 29 februarie 2012

femeia ce si picteaza zilnic sanii






Numele ei este Heidi Leigh si popularitatea sa a crescut fulminant din momentul in care a inventat "Buppets". Aproape in fiecare zi femeia posteaza o fotografie noua, iar 50.000 de oameni se uita la ea.
In mai putin de trei saptamani de cand a inceput sa-si "costumeze" sanii, creatoarea Buppets are o popularitate foarte mare printre amatorii de design neconventional.
Blogul sau numit "Sanii cred ca sunt persoane", are o audienta pe internet de cel putin 50.000 de unici pe zi, iar ciudatenia este ca sute, chiar mii de oameni se uita zilnic sa mai vada ce i-a mai trecut prin cap femeii, si cum si-a mai decorat nurii.
Fotografiile nu au continut sexual, sustine femeia, desi au aparut pe mai multe site-uri pe care sunt promovate diverse fetis-uri.
Acum oamenii ii trimit propuneri pe mail de personaje pe care ea sa le reprezinte "in natura", prin machiajul sau costumarea sanilor. Preferata ei ramane Señor Boobito, una dintre primele ei "creatii".
Insa cea mai populara este cea numita "Cosmetics Add a Certain Flare". "Cred ca este unul dintre putinele posturi in care mi-am fotografiat ambii sani deodata", spune Heidi.
In momentul in care prietenele ei i-au propus sa le "macheze" si pe ele, Haidi a acceptat provocarea, "nu strica putina diversitate de fond", a mai spus aceasta.

Niciun comentariu: