luni, 2 aprilie 2012

Anne Hathaway mananca doar 500 de calorii pe zi! Vezi cat trebuie sa slabeasca in mai putin de 3 saptamani


Frumoasa actrita este nevoita sa recurga la o dieta drastica pentru ultimul ei rol, cel al unei prostituate pe moarte.
Anne Hathaway mananca doar 500 de calorii pe zi! Vezi cat trebuie sa slabeasca in mai putin de 3 saptamani
Actritei de 29 de ani i s-a cerut sa slabeasca 7 kilograme pentru a interpreta prostituata Fantine, din adaptarea cinematografica a celebrului roman “Les Miserables”.
Desi in prezent actrita poarta marimea 40, ea va trebui sa dea jos peste 7 kilograme pentru a intra in pielea prostituatei flamande si muribunde.
In locul unei diete sanatoase de 2.000 de calorii pe zi, actrita a trecut acum la 500 de calorii, pentru a obtine rezultatele rapide. “Din pacate are doar 15-20 de zile la dispozitie sa slabeasca cat de mult posibil, pentru ca a filmat deja scenele in care e sanatoasa si cu forme si urmeaza cele in care e slabita”, a declarat o sursa de pe platourile de filmare.
“[Situatia] nu e ideala, dar ca in cazul oricarui film cu buget mare, sunt niste constrangeri temporare. Producatorii i-au dat un antrenor personal si in perioada asta ea nu mananca aproape nimic – cateva mere si un shake pe zi. Anne este constienta de riscurile unei asemenea diete extreme si isi face controale medicale saptamanale sa se asigure ca este bine”, a mai declarat sursa.
Nu este pentru prima data cand actrita este fortata sa slabeasca pentru un rol. Anul trecut a trebuit sa intre intr-un costum imposibil de mulat de Catwoman pentru filmul “The Dark Knight Rises”.
Pentru a-si indeplini acel obiectiv a inceput sa faca Bikram yoga si flotari si a trecut la o dietabazata pe legume, peste si fructe.
Anne a slabit si pentru rolul Andrea Sachs din “The Devil Wears Prada”.
Filmul „Les Miserables”, in care Anne joaca alaturi de Hugh Jackman, Russell Crowe, Eddie Redmayne si Amanda Seyfried va avea premiera in decembrie. 

Niciun comentariu: