luni, 2 aprilie 2012

EMOTIONANT! "Vocea Romaniei", Stefan Stan, doneaza o parte din bani unei fetite care a fost operata de 30 de ori!


Stefan Stan, castigatorul de la Vocea Romaniei,  urmeaza sa doneze o parte din banii castigati fetitei fostului fostbalist Iosif Rotariu, care a fost operata de 30 de ori pana acum si mai are nevoie de inca 3 interventii pentru a avea o viata normala.
EMOTIONANT!  Vocea Romaniei , Stefan Stan, doneaza o parte din bani unei fetite care a fost operata de 30 de ori!
Potrivit Prosport.ro, anuntul facut de Stefan Stan i-a surprins pe parintii adoptivi micutei Kassandra . care nu au vorbit niciodata cu vedeta concursului de la Pro TV. "Am crezut ca e din Bozovici, satul unde s-a nascut Roti. Chiar nu ne asteptam...", spunea ieri, impresionata, Dana, sotia lui Iosif Rotariu.
A invins moartea in prag de Craciun. Povestea fetitei care cantarea doar 300 de grame la nastere

Kassandra are aproape sapte ani si e mult mai bine decat atunci cand a fost descoperita de Dana Rotariu. Mosul i-a adus multe daruri anul acesta, iar drama traita cand avea patru ani pare aproape uitata. Am gasit-o langa brad, cantand colinde si recitand poezii. In februarie sau in martie, va merge din nou la Strasbourg, pentru a fi operata.


Operata de 30 de ori
 Sotii Rotariu spuneau in toamna ca spera ca fetita sa mai sufere o singura operatie, pentru ca in septembrie 2012 sa poata sa mearga la scoala, in clasa I. Kassandra mai are insa mult de indurat. A fost deja operata de 30 de ori si mai are de trecut alte trei interventii chirurgicale, plus timpii de recuperare, care sunt mai lungi decat s-a anticipat.
"Va urma o perioada foarte grea pentru ea. In ciuda operatiilor pe care le-a suferit, vad ca incepe sa progreseze. A mai trecut printr-o interventie chirurgicala la cotul drept, dar mai trebuie sa fie operata si la umarul drept si apoi la cotul si la umarul de la mana stanga. Mai are mult de suferit, pentru ca si perioada de recuperare e foarte lunga. Vad ca se recupereaza totusi foarte incet", a explicat Iosif Rotariu.

Mai e nevoie de 30.000 de euro

Pana acum, s-au cheltuit circa 70.000 de euro pentru operatiile Kassandrei. Ar mai fi nevoie de cel putin 30.000. Sotii Rotariu au fost ajutati pana acum in primul rand de Ilie Nastase, dar si de alti donatori ramasi anonimi. In 14 ianuarie, va avea loc un meci caritabil pentru fetita lui Roti, la Bucuresti, la initiativa lui Helmuth Duckadam.
Pe aceasta lista de ingeri pazitori ai Kassandrei se inscrie, iata, si Stefan Stan, prin el si donatia sa, Kassandra urmand sa faca un nou pas spre normalitate.


"Nu am urmarit emisiunea, dar mi-au transmis niste prieteni ca Stefan Stan va face o donatie Kassandrei. Nu ma pricep la muzica, dar, daca a fost primul, inseamna ca a fost cel mai bun", spune Iosif Rotariu.

"Noi nu il cunoaştem pe Stefan, dar probabil ca a auzit de noi de la televizor sau din ziare. Ii mulţumim foarte mult!, spune Dana Rotariu, mama adoptiva a Kassandrei

SURSA: PROSPORT.RO
 

Niciun comentariu: