marți, 20 martie 2012

Accesoriile indispensabile pentru serile in oras



Visati sa aratati ca o vedeta de fiecare data cand iesiti seara la restaurant sau atunci cand mergeti la o serata sau la o petrecere? Pentru a fi impecabila, trebuie sa stiti care sunt lucrurile de care aveti nevoie.
Cu siguranta ca stiti de ce haine aveti nevoie pentru a obtine o tinuta cat mai sexy. In acest articol, insa va vom spune care sunt accesoriile indispensabile pentru a petrece o seara de neuitat si cum sa faceti ca sa fiti o aparitie eleganta! Acestea sunt vitale daca va doriti sa iesiti in evidenta! Pe langa faptul ca va inveselesc tinuta, va pot schimba alura in intregime!
Rochia lunga – jucati cartea elegantei! Cum am putea sa nu o mentionam? Rochia lunga este un must-have al dulapurilor voastre! Este simpla si incarneaza eleganta prin excelenta! O puteti purta atunci cand mergeti la un cocktail, dar nu si atunci cand iesiti cu fetele in club!
Bineinteles, este ideala pentru ocaziile speciale, cum ar fi o nunta! Nu ezitati nicio secunda! Este cea mai potrivita alegere!
Micuta rochie neagra – accesoriul clasic care nu se va demoda niciodata! Rochia neagra nu ar trebui sa lipseasca din nicio garderoba. Care ii sunt avantajele: nu va acopera atat de mult ca si o rochie lunga, este sic, si se poate purta de mai multe ori datorita faptului ca este discreta. Tine doar de voi sa ii dati de fiecare data un suflu nou cu ajutorul accesoriilor. Incepeti cu niste cercei, o geanta, si niste pantofi in tendinte. Sunteti gata sa straluciti!
Minaudiera sau poseta. Ce este minaudiera? Aceasta este o cutie ornamentala mica pentru cosmetice sau bijuterii care a ajuns sa fie purtata ca si poseta. Minaudiera este accesoriul fetis al tuturor petrecaretelor care se respecta. Sic sau in tendinte, nu puteti sa iesiti fara ea din casa. Puteti sa alegeti in functie de stilul vostru poseta sau minaudiera, dar trebuie sa stiti ca amandoua sunt indispensabile.
Pantofii cu toc – accesoriile indispensabile. Trebuie neaparat sa purtati pantofi cu toc atunci cand iesiti seara in oras. Acestia va vor sublima silueta si va vor face sa aratati divin.
Bijuteriile pentru serile in oras. Bijuteriile sunt cele care va vor completa tinuta. Mizati pe niste bijuterii colorate care va vor pune in valoare rochita neagra. In cazul in care purtati o rochie lunga, purtati niste bijuterii discrete. Eleganta rochiei negre este de ajuns.
Mini-kit de supravietuire. Dureri de picioare, pantofi care va strang, machiaj care curge? Ce poate fi mai enervant? Pentru a remedia toate aceste situatii, va sunt de ajuns cateva lucruri: pansamente, aspirina, produse de make-up, si de ce nu, niste balerini pliabili, foarte foarte practici!
De ce accesorii aveti nevoie daca este frig. Toamna sau iarna va puteti imbraca intr-o rochie lunga neagra chiar daca este frig. Puteti sa accesorizati la aceasta niste cizmulite colorate. Puteti opta si pentru niste cizme scurte, care va vor descoperi piciorul dar nu foarte mult! Nu ezitati sa investiti in palton care va va tine de cald in serile de iarna. Este un accesoriu de nelipsit pentru femeile care au mai degraba un stil clasic sic. Cele mai indraznete pot sa opteze si pentru o geaca. 

Niciun comentariu: