vineri, 23 martie 2012

horoscopul egiptean

Astrologia egipteana este plina de semnificatii si totemuri. Afla ce iti rezerva astrele in horoscopul egiptean.

Astrologie: Zodia ta in horoscopul egiptean


Nil (Puterea fluviului)


Nil corespunde perioadelor: 1 ianuarie – 7 ianuarie, 19 iunie – 28 iunie, 1 septembrie – 7 septembrie).

Persoanele din Nil sunt guvernate de Puterea fluviului.

Nil in horoscopul egiptean

Nativii nascuti sub acest semn sunt firi sensibile si blande. Se simt atrase de necunoscut si de aceea le plac calatoriile, aventura, excursiile cu prietenii. Sigure pe ele, stiu cum sa rezolve o problema indiferent de gravitatea acesteia. In viata fac pasi mici, insa care le aduc numai beneficii. Analizeaza cu mult tact si atentie fiecare lucru pe care il spun sau fiecare decizie pe care o iau.

In relatii sunt persoane sincere, dornice sa fie iubite si respectate. Le plac relatiile de lunga durata deoarece astfel simt ca au siguranta si se pot desfasura in voie.

Ra (Puterea soarelui)


Ra corespunde perioadelor: 8 ianuarie – 21 ianuarie, 1 februarie – 11 februarie, 18 noiembrie – 26 noiembrie.

Persoanele din Ra sunt guvernate de Puterea soarelui.

Ra in horoscopul egiptean

Nativii nascuti sub semnul Ra sunt persoane carismatice, prietenoase si deschise. Le place sa fie inconjurate de prieteni si stiu cum sa se faca placute intr-un mediu nou de cunostinte. Pentru ei familia joaca un rol foarte important si fiecare decizie pe care o iau are legatura cu aceasta. Nativii din Ra au o putere de convingere uimitoare, reusind de fiecare data sa obtina de la cei din jurul lor ceea ce isi doresc.

In relatii, persoanele din Ra sunt firi romantice si pasionale, care se dedica in intregime partenerului. Pentru ei legatura dintre parteneri este sfanta, iar intelegerea si respectul reprezinta pilonii relatiei.

Mut (Puterea intuitiei)


Mut corespunde perioadelor: 22 ianuarie – 31 ianuarie, 8 septembrie – 22 septembrie


Persoanele din Mut sunt guvernate de Puterea intuitiei.

Mut in horoscopul egiptean

Nativii nascuti sunt semnul Mut sunt firi emotive, prietenoase si sensibile. Ei incearca de fiecare data sa vada partea plina a paharului. Persoane optimiste, le place sa creada ca lumea poate fi mai buna si de aceea incearca sa faca ceva pentru a schimba oamenii cu care intra in contact. Cu o imaginatie bogata, cei nascuti sub semnul Mut vor reusi sa se descurce foarte bine pe plan profesional.

In relatii, nativii din Mut au nevoie de libertate si nu vor sa fie sufocati. Acestia se simt atrasi de parteneri sinceri, dispusi sa ii inteleaga si sa le ofere spatiul de care au nevoie pentru a se desfasura in liniste.

Geb (Puterea pamantului)


Geb corespunde perioadelor: 12 februarie – 29 februarie, 20 august – 31 august.

Persoanele din Geb sunt guvernate de Puterea pamantului.

Geb in horoscopul egiptean

Nativii din Geb sunt firi flexibile, aparent calme si timide, insa foarte tenace, cu un simt al intuitiei foarte bine dezvoltat. Sensibilitatea si naturaletea sunt elementele cheie care le caracterizeaza personalitatea. Le place rutina si incearca sa isi construiasca o lume a lor in care sa aiba liniste si sa nu fie deranjati. De fiecare data analizeaza totul cu atentie inainte de a face urmatorul pas.

In relatii, persoanele din Geb sunt firi emotive si pasionale. Pentru ele o relatie se cladeste pe intelegere si respect. Le plac relatiile de lunga durata deoarece se adapteaza destul de greu la nou.

Osiris (Puterea dreptatii)


Osiris corespunde perioadelor: 1 martie – 10 martie, 27 noiembrie – 18 decembrie

Persoanele din Osiris sunt guvernate de puterea dreptatii.

Osiris in horoscopul egiptean

Niciun comentariu: