marți, 20 martie 2012

Greseli frecvente in make up

Vreti sa fiti frumoase in fiecare secunda, minut sau zi a saptamanii. Incercati sa acoperiti si cea mai mica imperfectiune si sa o ascundeti de ochii lumii si vreti sa impresionati fiecare barbat pe care il intalniti chiar daca relatia dintre voi doi nu va avea vreo continuare. Dar trebuie sa stiti si credem ca o mare parte din voi stiu deja ca nu intotdeauna make up-ul este o solutie. Desigur, make up-ul este o solutie rapida, utila si de moment, dar daca vreti cu adevarat sa ajungeti la un nivel de frumusete ridicat si sa va mentineti cu adevarat tenul sanatos, nu ezitati sa apelati la solutiile naturale pentru problemele dumneavoastra.
In acest articol, echipa noastra va pune la dispozitie o serie de greseli care sunt des intalnite atat printre femeile si fetele obisnuite, cat si la marile vedete de film, televiziune sau chiar artiste muzicale. Sa incepem asadar cu prima dintre cele 5 cele mai frecvente greseli pe care noi am considerat-o ca fiind cea mai grava.
Abundenta – prin abundenta ne referim la excesul de fond de ten si culori pe care unele femei obisnuiesc sa il faca. Prin aceasta abundenta de produse cosmetice nu salvati situatia, ci in foarte multe cazuri o inrautatiti. Chiar daca aveti o mica imperfectiune gen un rid sau un inceput de acnee, incercati sa lasati pielea sa respire si sa o protejati de alte astfel de probleme. Prin aplicarea fondului de ten nu reparati nimic, ci doar ascundeti.
Asortarea cu restul tinutei – nu este o greseala atat de grava in comparatie cu folosirea in exces a produselor cosmetice, dar este si ea totusi o greseala. Nu multe femei sunt capabile sa aleaga make up-ul potrivit, pe cont propriu, fara ajutorul vreunui specialist, iar atunci cand fac acest pas gresit, toata tinuta poate fi compromisa. De ce? Excesul de culori si de produse cosmetice care nu se potrivesc cu restul tinutei, este clar ca nu o vor face pe aceasta sa fie mai speciala.
Bronzul artificial – da, chiar si bronzul este tot o tehnica de make up, iar daca vreti sa obtineti bronzul perfect, nu va inegriti cu totul. Scopul dumneavoastra nu este de a iesi in evidenta cu negrul pielii, ci prin asortarea accesoriilor de acest gen cu restul tinutei ca de exemplu rochia sau pantofii. Coafura – de ce nu? – are si ea un rol foarte important in evidentierea make up-ului, deoarece coafura, de multe ori, pune in evidenta chipul si chiar celelalte zone ale corpului.
Un sfat foarte important, de care trebuie sa tineti neaparat cont, este ca atunci cand doriti sa aplicati orice tip de machiaj trebuie sa va ganditi in primul rand si la sanatatea tenului dumneavoastra, lasandu-l sa respire fara a-l ingreuna cu diferite produse cosmetice.
Daca vi s-a parut util sau interesant acest articol, nu ezitati sa va exprimati parerea, lasand un comentariu la acest articol, in rubrica de comentarii de mai jos. De asemenea, daca vreti sa aduceti la cunostinta prietenelor sau prietenilor despre Greseli frecvente in make up, nu uitati sa dati share pe una din retelele Facebook, Twitter sau Google Plus.

Niciun comentariu: