marți, 20 martie 2012

cateva trucuri pentru gene frumoase



Te pregatesti pentru o petrecere sau vreun bal si vrei sa fii cea mai frumoasa de acolo. Ai ales rochia, pantofii, totul – chiar si machiajul e pregatit, dar parca totusi ii lipseste ceva. Culorile sunt alese cum trebuie, insa genele nu sunt tocmai cum ti-ai imaginat tu. Nu te ingrijora, de asta suntem aici. Iti vom prezenta in acest articol cateva trucuri de care te poti folosi si pe care le poti aplica pentru a obtine niste gene superbe.
Afla acum in cativa pasi simpli cum iti poti machia genele astfel incat acestea sa devina perfecte. In primul rand trebuie sa stii ca ondularea genelor este printre cele mai importante etape din machiatul genelor si de aceea trebuie sa acorzi acestui pas foarte mare grija si atentie desavarsita. In cazul genelor drepte nu ezita sa folosesti ondulatorul special conceput pentru gene si sa curbezi fin genele, astfel incat acestea sa aiba un aspect foarte natural. Foloseste ondulatorul de gene inaintea aplicarii rimelului, de la baza acestora catre varf. Este foarte important ca timpul de presare a genelor sa fie cat mai mic, in caz contrar acest lucru poate duce la o curbare inestetica.
Al doilea lucru de care trebuie sa tii cont este alegerea rimelului. Alege rimelul cu grija in functie de genele tale. Daca genele sunt subtiri si rare rimelul pe care il folosesti trebuie sa fie de volum, iar in cazul in care genele sunt dese si scurte tot ce iti trebuie este un produs pentru alungire. Ai grija ce mascara folosesti, nu te grabi sa cumperi ceva la rapezeala. Acest lucru nu va face decat sa le inrautateasca situatia genelor tale, nu iti fie rusine sa ceri ajutorul vanzatoarii. De multe ori femeia din spatele tejghelei va sti ce ti se potriveste si te va putea ajuta, fiindca acesta este rolul ei.
Iarasi un lucru extrem de important este demachierea. Incearca sa duci acest procedeu pana la bun sfarsit cu o atentie si o grija deosebita, demachiantul pe care il folosesti are un rol esential in inlaturarea produselor cosmetice. Atunci cand doresti sa cumperi un demachiant, ai grija sa fie ceva eficient si de calitate. Nu te lua nici dupa preturi, nici dupa ambalaj. Citeste cu atentie ce scrie pe eticheta si nu ezita sa ceri sfaturile unui specialist.
Daca nu esti sigura pe ceea ce faci cu mana ta, apeleaza la un expert in domeniu. Fa-ti o programare la un salon de cosmetica si cei de acolo vor sti sigur ce trebuie sa faca cu genele si chipul tau, pentru ca acestea sa iti ofere un rezultat care sa iti placa. Insa nu merge la primul salon care iti iese in cale, consulta-te cu prietenele tale si vezi unde merg ele cel mai des sau care este cel mai bun salon din oras. Asculta sfaturile specialistilor si ai grija de genele tale, utilizand sfaturile mai sus specificate.

Niciun comentariu: