marți, 13 martie 2012

numerologie


Ce este numarul destinului?
In numerologie, numarul destinului este suma redusa a datei de nastere a persoanei. Acest numar dezvaluie personalitatea individului si insusirile care va vor insoti toata viata. Numarul destinului arata cum veti evolua pe parcursul vietii.
Cum se determina numarul destinului
Numarul destinului este suma redusa a tuturor cifrelor din data nasterii. Se scrie data nasterii sub forma numerica (inclusiv luna, care va fi un numar intre 1 si 12), apoi se aduna toate cifrele. Se aduna, apoi, toate cifrele din care este compusa prima suma si, daca este necesar, se repeta operatia, pana cand se obtine un numar compus dintr-o singura cifra sau unul dintre numerele 11 si 22 (numere maiastre).
Numarul destinului = 11. Caracteristici generale.
Persoana care are numarul destinului 11 este preocupata in mod deosebit de iluminare spirituala, intrucat numarul 11 este asociat spiritualitatii. Fiind unul dintre numerele maiastre, numarul 11 confera o intelegere superioara si o cunoastere dincolo de limitele obisnuite. In general, cel care are numarul destinului 11 transcende limitele obisnuite: este extrem de intuitiv, avangardist, idealist, vizionar. Are o personalitate aparte, fascinanta si are mult de oferit societatii.
Numarul destinului = 11. Calitati.
Persoana care are numarul destinului 11 are o gandire profunda. Cautati sa patrundeti misterele Universului, sa cunoasteti cat mai mult. Inventivitatea si orizontul larg de care va bucurati va vor ajuta sa reusiti in orice veti intreprinde. Puteti realiza enorm ca indrumator in domeniile in care va specializati. Sunteti un idealist, aveti incredere in oameni si aveti tendinta sa actionati in scopuri umanitare. Sunteti foarte exigent cu dumneavoastra insiva, dar si cu cei din jur.
Numarul destinului = 11. Defecte.
Latura negativa a numarului destinului 11 va poate purta de la entuziasm la depresie. Va vine destul de greu sa luati decizii si sa va gasiti rostul in viata. De cele mai multe ori sunteti nemultumit de ceea ce ati realizat. Va propuneti obiective foarte indraznete sau chiar marete, care pot fi uneori imposibil de realizat. Nu aveti intotdeauna simtul masurii si uneori nu reusiti sa faceti diferenta dintre imaginatie si realitate. Dar atunci cand reusiti sa fiti si realist, ideile dumneavoastra sunt cu adevarat inspirate. Chiar daca nu reusiti sa deveniti un conducator, sunteti un veritabil vizionar si aveti idei valoroase. 

Numarul destinului = 22. Caracteristici generale.
Numarul 22 este cel mai mare dintre cele doua numere maiastre si cel mai puternic dintre toate numerele destinului. Prin urmare, este si cel mai dificil de implinit ca destin. Persoana care are numarul destinului 22 este inzestrata cu multe puteri si poate ajunge oricat de sus. Daca persoana respectiva valorifica latura pozitiva a numarului 22 si are parte de o educatie sanatoasa, poate deveni un factor de progres al societatii. Pentru ca imbinati viziunea idealista cu abordarea pragmatica, puteti concepe planuri grandioase si sunteti capabil sa le duceti la indeplinire.
Numarul destinului = 22. Calitati.
Dintre numeroasele numere ale destinului care confera o mare capacitate de intelegere spirituala, numarul 22 se distinge prin faptul ca insoteste capacitatea de intelegere cu capacitatea de a pune in aplicare cunoasterea dobandita. Aveti un scop bine determinat in viata si va asumati sarcinile si responsabilitatile cu calm si hotarare.
Numarul destinului = 22. Defecte.
Latura negativa a numarului destinului 22 se manifesta foarte rar. Atunci cand se manifesta, genereaza aceeasi putere ca si latura pozitiva a numarului, dar motivatiile devin negative si imprima o tendinta catre comportament dictatorial, insensibilitate si aroganta. In majoritatea cazurilor, persoana care are numarul destinului 22 va fi in continuare capabila sa realizeze foarte multe in domeniul de activitate ales. Stapanirea de sine se va dovedi foarte utila in afaceri sau in politica. Influenta numarului destinului 22 ramane foarte puternica si va determina mari castiguri materiale, dar si mari realizari pentru omenire. 


Numarul destinului = 1. Caracteristici generale.
Principalele tendinte in viata sunt individualismul, independenta si dorinta de realizare personala. Scopul in viata este obtinerea independentei. Pentru aceasta, va trebui sa parcurgeti doua etape. Mai intai, trebuie sa invatati sa stati pe picioarele dumneavoastra si sa nu depindeti de altii. Dupa ce ati devenit independent, va trebui sa invatati sa fiti un conducator. Multi dintre conducatorii militari, de companii sau politici au numarul destinului 1. Acest numar va confera un mare potential de a deveni conducator, dar nu veti suporta sa fiti condus de altii. In numeroase cazuri, cei care au numarul destinului 1 se lupta toata viata pentru a se descatusa din dependenta fata de altii si nu mai apuca sa se bucure de beneficiile independentei.
Numarul destinului = 1. Calitati.
Numarul destinului 1 va confera inspiratie creatoare, entuziasm si dorinta de a realiza cat mai mult. Datorita numarului 1, sunteti o persoana foarte puternica, atat fizic cat si psihic. Din aceasta putere rezulta hotararea si capacitatea dumneavoastra de a-i conduce pe altii. Capacitatea innascuta de a conduce va ajuta sa fiti mereu stapan pe situatie. Creativitatea si originialitatea va pot face un bun inventator sau reformator. Aveti dorinte si aspiratii puternice si va veti urma intotdeauna convingerile. Sunteti ambitios si stiti - sau veti invata usor - sa va afirmati intr-un mod agresiv. Chiar daca nu vreti sa recunoasteti, sunteti destul de egoist si ati vrea ca totul sa se faca numai asa cum va convine.
Numarul destinului = 1. Defecte.
Daca persoana care are numarul destinului 1 nu s-a maturizat sau exprima latura negativa a acestui numar, comportamentul persoanei nu mai pare sa incline catre independenta, ci dimpotriva. Expresia negativa a numarului 1 imprima tendinta catre nemultumire fata de viata si de cantonare in superficialitate. Mai mult, energia numarului 1 poate duce la egoism accentuat, complexe de superioritate, nerabdare. 

Numarul destinului = 2. Caracteristici generale.
Sunteti o persoana cu tabieturi, careia ii plac activitatile de rutina si cararile batute. Va place sa strangeti si rareori aruncati un obiect care ar mai putea fi cat de cat folositor. Persoanele care au numarul destinului 2 sunt foarte sensibile si se remarca prin echilibru si corectitudine. In orice situatie, reusiti sa intelegeti toate punctele de vedere, ceea ce ii face pe ceilalti sa apeleze la dumneavoastra pentru medierea conflictelor. In general, va pasa de cei din jur, aveti incredere in oameni si doriti sa ii ajutati.
Numarul destinului = 2. Calitati.
Sunteti foarte sincer si deschis si sunteti un om de cuvant. Va pricepeti sa lucrati cu oamenii si sunteti capabil sa formati si sa coordonati o echipa. Sunteti foarte amabil si plin de tact si nu urmariti sa ii dominati pe ceilalti. Stiti sa faceti compromisuri de dragul bunei intelegeri cu cei din jur si nu va plac controversele si certurile.
Numarul destinului = 2. Defecte.
Latura negativa a numarului 2 nu poate fi foarte grava. In cel mai rau caz, va puteti confrunta cu o tendinta catre pasivitate si apatie. Doiul negativ poate deveni foarte pesimist, astfel incat nu mai realizeaza nimic. Prin urmare, daca se manifesta latura negativa a numarului 2, nu este recomandabil sa va lansati in afaceri sau in orice mediu puternic concurential. In general, chiar si cei la care numarul 2 se manifesta preponderent pozitiv vor prefera activitatile bazate pe cooperare, cu o concurenta minima.
Numarul destinului = 3. Caracteristici generale.
Persoana care are numarul destinului 3 este comunicativa si sociabila in cel mai inalt grad si are o excelenta capacitate creatoare. Numarul destinului 3 caracterizeaza majoritatea personalitatilor din lumea divertismentului, inzestrate cu creativitate in toate domeniile - scris, actorie, showbiz. De regula, numarul destinului 3 confera un talent deosebit intr-un domeniu artistic: pictura, decoratiuni interioare, peisagistica, mestesuguri, literatura, muzica, actorie etc. Sunteti o persoana vesela, inspirata, plina de viata. Firea dumneavoastra exuberanta va ajuta sa ajungeti departe, daca stiti sa va canalizati energia si talentul.
Numarul destinului = 3. Calitati.
Latura pozitiva a numarului 3 ca numar al destinului confera armonie, frumusete sidorinta de a va manifesta talentele creatoare. Va caracterizeaza caldura sufleteasca si prietenia, placerea de conversa, sociabilitatea si cumunicarea sincera. Aveti tendinta de a vedea viata in roz si sunteti mai mereu bine dispus. Reusiti sa depasiti toate obstacolele care va ies in cale si sunteti mereu pregatit sa le intampinati pe urmatoarele. Sunteti o persoana amabila si aveti grija sa nu ii incomodati pe cei din jur. Stiti sa traiti viata din plin, fara sa va preocupe grija zilei de maine. Nu prea stiti sa va gestionati banii, pentru ca nu prea va pasa de ei. Cand ii aveti, ii cheltuiti; cand nu, va abtineti.
Numarul destinului = 3. Defecte.
Latura negativa a numarului 3 ca numar al destinului poate conduce la un anumit tip de exces: va place atat de mult sa va traiti viata din plin, incat puteti deveni frivol si superficial. Va irositi talentul si capacitatile, fara a avea un scop in viata. Uneori, cei care au numarul destinului 3 pot deveni necomunicativi, retrasi si inadaptabili. Aveti grija sa nu de veniti carcotas, intolerant, nerabdator sau optimist fara masura. 
Numarul destinului = 4. Caracteristici generale.
Persoana care are numarul destinului 4 este serioasa, pragmatica si realista, un adevarat stalp al societatii. Scopul vietii unei astfel de persoane este sa invete sa primeasca sarcini si sa le duca la indeplinire cu seriozitate si perseverenta. Sunteti la fel de exigent cu dumneavoastra ca si cu cei din jur, daca nu chiar mai mult. Aveti o vointa de fier, care este adesea confundata cu incapatanarea. O data ce ati luat o hotarare, veti merge pana in panzele albe, indiferent daca e bine sau rau, pentru ca nu acceptati sa faceti decat asa cum sunteti sigur ca trebuie sa faceti. Perseverenta dumneavoastra este vecina cu obsesia.
Numarul destinului = 4. Calitati.
Datorita capacitatii de a vedea lucrurile dintr-o perspectiva realista si pragmatica, sunteti un foarte bun organizator. Puteti fi un excelent manager, capabil sa gaseasca intotdeauna o solutie pentru orice problema. Sunteti fidel si devotat in relatiile sentimentale si puteti fi un partener de incredere in afaceri. Aveti prieteni putini dar foarte buni, iar relatiile de prietenie vor dura toata viata. Nuamrul 4 este asociat cu elementul Pamant, care ii confera forta si pragmatism. Sunteti o persoana de mare incredere, iar rabdarea si perseverenta va pot duce departe.
Numarul destinului = 4. Defecte.
Latura negativa a numarului destinului 4 poate sa conduca la dogmatism, obtuzitate in gandire, intoleranta. Nu suportati persoanele superficiale si nu reusiti sa va ascundeti aceasta repulsie. De asemenea, latura negativa a numarului destinului 4 va poate face sa va pierdeti in detalii neimportante si sa ignorati aspectele importante, pierzand ocazii unice. 
Numarul destinului = 5. Caracteristici generale.
Persoana care are numarul destinului 5 este foarte adaptabila, ii place aventura si doreste sa progreseze. Sunteti unul dintre cei care cauta mereu raspunsuri la tot felul de intrebari. Nu acceptati limitarile sau restrictiile, pentru ca iubiti libertatea si independenta. Nu suportati rutina si activitatile plictisitoare si nu sunteti tocmai omul care sa semneze condica zi de zi si sa termine la timp treburi migaloase. Pe de alta parte, aveti o excelenta capacitate de comunicare si va pricepeti sa ii motivati pe ceilalti. Ati putea fi un bun profesor sau indrumator. De asemenea, va place aventura, fie in planul mental, fie in cel fizic. Va place la nebuie sa explorati si sa fiti deschizator de drumuri. Puteti fi talentat in mai multe domenii, dar exista si riscul sa vi le irositi fara un scop.
Numarul destinului = 5. Calitati.
Numarul destinului 5 va confera o fire vesela. Va place sa traiti clipa si nu va preocupa ziua de maine. Va inconjurati cu oameni de aceeasi factura si incercati sa ii evitati pe cei prea seriosi sau prea pretentiosi. In ceea ce priveste latura profesionala, cautati activitati intelectuale, care va solicita mereu gandirea si creativitatea, si evitati rutina. Va pricepeti sa lucrati cu oamenii. Aveti o capacitate innascuta de a analiza rapid situatii complexe, dar dupa ce ati gasit rezolvarea, treceti imediat la altceva.
Numarul destinului = 5. Defecte.
Latura negativa a numarului destinului 5 va poate face sa deveniti iresponsabil in viata particulara si in afaceri. Va place sa traiti intens, intr-o perpetua aventura si riscati sa deveniti delasator si nepasator fata de cei din jur. In cazurile extreme, latura negativa a numarului destinului 5 va poate face sa deveniti foarte neserios in relatii si sa va urmariti numai propriile interese. 
Numarul destinului = 6. Caracteristici generale.
Persoana care are numarul destinului 6 are simtul responsabilitatii foarte dezvoltat. Sunteti un idealist si va place sa va faceti util celor din jur. Reusiti sa ii conduceti pe ceilalti prin exemplul personal si prin asumarea responsabilitatii. Sunteti foarte atasant si amabil, foarte generos cu sfaturi si ajutor, dar si material. Intelept, echilibrat si intelegator inca din tinerete, reusiti sa va implicati repede in probleme serioase ale vietii. Sunteti un familist convins si va dedicati caminului.
Numarul destinului = 6. Calitati.
Numarul destinului 6 va face sa va asumati multe responsabilitati si sarcini, mai multe decat v-ar reveni in mod firesc. Sunteti intotdeauna gata sa dati o mana de ajutor. Sunteti omenos si realist si va dedicati caminului, familiei si prietenilor.
Numarul destinului = 6. Defecte.
Numarul destinului 6 va poate aduce in situatia de a fi coplesit de prea numeroasele responsabilitati asumate, sclavul celorlalti. Latura negativa a acestui numar aduce o tendinta catre exagerare, exces de zel, fariseism. Va trebui sa fiti atent si sa nu incercati sa va impuneti punctul de vedere cu orice pret. Aveti foarte multe poveri pe umerii dumneavoastra si riscati sa va dati batut, pentru ca apoi sa va simtiti foarte vinovat si sa stricati relatiile cu cei din jur. 
Numarul destinului = 7. Caracteristici generale.
Persoana care are numarul destinului 7 este pasnica, afectuoasa si timida. Cea mai importanta capacitate conferita de numarul destinului 7 este profunzimea in gandire. In orice domeniu ati activa, trebuie sa analizati si sa verificati totul cu propria ratiune, pentru ca nu acceptati sa luati de bun ceea ce au spus altii. De asemenea, numarul destinului 7 va confera calitati spirituale si intelepciune inca din tinerete.
Numarul destinului = 7. Calitati.
Sunteti foarte meticulos in tot ce faceti, un perfectionist care ii trateaza si pe ceilalti cu aceeasi exigenta. Reusiti sa analizati rapid si exact orice situatie. Nu aveti foarte multi prieteni, dar atunci cand stabiliti o relatie de prietenie, aceasta va dura toata viata. Nu sunteti foarte sociabil, iar ceilalti pot avea uneori impresia ca nu va pasa de nimic. De fapt, este doar modul in care incercati sa va ascundeti senzatia perpetua de nesiguranta. Va place singuratatea, departe de agitatia lumii moderne.
Numarul destinului = 7. Defecte.
Latura negativa a numarului destinului 7 va poate face sa deveniti pesimist, irascibil, retras. Trebuie sa va traiti viata din plin si sa invatati din experienta, altfel puteti ajunge o persoana dificila, greu de suportat. De asemenea, latura negativa a numarului 7 va poate face egoist si capricios. Aveti tendinta de a trece repede de la o stare la alta, de la un sentiment la altul. 
Numarul destinului = 8. Caracteristici generale.
Persoana care are numarul destinului 8 este preocupata de satisfactiile materiale. Printre cei cu numarul destinului 8 se gasesc cei mai multi oameni puternici si bogati. Aveti toate sansele sa deveniti foarte independent si puternic. Va ocupati in general cu chestiuni practice, concrete si nu prea va tenteaza sa visati sau sa despicati firul in patru. Sunteti hotarat sa va puneti la treaba capacitatea organizatorica si pragmatismul pentru a va face un rost in viata. Va preocupa mai ales banii si puterea pe care o puteti obtine cu ajutorul lor. Urmariti sa obtineti nu doar o stare materiala foarte buna, ci si un statut social pe masura.
Numarul destinului = 8. Calitati.
Latura pozitiva a numarului destinului 8 va inzestreaza cu capacitatea de a concepe planuri pe termen lung si cu tenacitatea de a le duce pana la capat. Cu alte cuvinte, sunteti pregatit sa faceti fata concurentei din lumea afacerilor sau din alt domeniu concurential. Stiti cum sa va administrati resursele proprii si cum sa profitati de oportunitati. Sunteti pragmatic si perseverent in tot ce faceti si aveti curajul de a va asuma riscurile necesare pentru a reusi.
Numarul destinului = 8. Defecte.
Latura negativa a numarului destinului 8 va poate conduce la un comportament dictatorial, care le cam taie elanul celor din jur. Vointa si perseverenta care va caracterizeaza, va pot transforma intr-o persoana insensibila fata de cei din jur. Castigurile materiale devin un scop in sine, iar pentru a le obtine sunteti dispus sa va neglijati familia si sa renuntati la linistea sufleteasca. Puteti deveni obsedat de realizarea scopurilor propuse, reprimandu-va sentimentele si departandu-va de ceilalti. Trebuie sa invatati sa tineti cont si de cei din jur.
Numarul destinului = 9. Caracteristici generale.
Persoana care are numarul destinului 9 este caracterizata prin omenie, generozitate, compasiune. Sunteti un om onest, demn de incredere. Sunteti sensibil si puneti la suflet tot ce se intampla in jur. Numarul 9 fiind cel mai mare dintre numerele de o singura cifra, detine o pozitie superioara si confera anumite responsabilitati. Persoana cu numarul destinului 9 are mari sanse de a deveni judecator, lider spiritual, educator, vindecator.
Numarul destinului = 9. Calitati.
Nu va preocupa in mod special castigurile materiale, chiar daca, prin natura lucrurilor, persoana care are numarul destinului 9 le va obtine destul de usor. Latura pozitiva a numarului destinului confera adesea o atitudine altruista, care conduce pana la donarea bunurilor materiale in folosul comunitatii. Compasiunea este, de asemenea, o trasatura de caracter pregnanta a persoanei cu numarul destinului 9. Aveti tendinta sa ii ajutati pe ceilalti, mai ales pe cei defavorizati sau handicapati. Pentru ca generozitatea dumneavoastra poate fi gresit inteleasa, nu este exclus sa descoperiti adesea ca unii incearca sa profite de dumneavoastra, iar altii va dezamagesc. Datorita firii deschise si personalitatii puternice, legati foarte usor relatii de prietenie.
Numarul destinului = 9. Defecte.
Si numarul destinului 9 are o latura negativa, greu de evitat. Persoana cu numarul destinului 9 ar putea descoperi ca nu este deloc usor sa fii altruist si sa iti asumi mari responsabilitati. Uneori este greu de acceptat o viata in care sa daruiesti totul si sa nu ai ambitii materiale. Va trebuie sa intelegeti si sa acceptati ca, daca refuzati umanitarismul conferit de numarul destinului 9, nu puteti avea satisfactii si impliniri pe termen lung.

Niciun comentariu: