marți, 20 martie 2012

Orase in care poti petrece clipe de neuitat

Daca sunteti in cautarea unor orase in care sa va distrati in cluburi sic, sa va consumati energia sau doar sunteti interesate sa luati parte la festivaluri de muzica si  sa fiti rasfatate la restaurante de prestigiu, tot ce trebuie sa faceti este sa citit topul oraselor in care legea este facuta de petreceri.
Ibiza-Fiind cunoscuta ca si cel mai ideal loc pentru petrecareti, aceasta insula a Marii Mediterane va asigura 300 de zile insorite in care petrecerile incep odata cu apusul soarelui si se termina la ivirea zorilor. Deasemenea Ibiza se lauda cu plaje de neuitat si ape de vis, cu numeroase festivaluri si un sezon al clubbingu-ului care isi are apogeul in lunile iulie si august.
Saint-Tropez-Recent cunoscut si datorita hit-ului intitulat „St. Tropez” , este un oras in care luxul este la el acasa. Fete si baieti sexy, sampanie, masini si iahturi de lux sunt elementele care contureaza petrecerile din acest oras al Frantei. Artistii care sunt inalniti amintesc de vechiul oras pescaresc in care eleganta si stilul frantuzesc domina zona cu cateva decenii in urma.
Las Vegas-Daca suntei in cautare de cazinouri, de hoteluri de lux de 5 stele cum ar fi renumitul Bellagio, locuri in care se va casatoriti in cel mai scurt timp, petreceri spontane , Las Vegas este ceea ce cautati. Cunoscut si  sub denumirea de „Sin City”, Las Vegas este locul pe care cei care sunt in cautare de distractie  nu ar trebui sa il rateze  daca au drum spre Statele Unite.
Los Angeles-Actori celebri, staruri ale muzicii rock si pop, regizori cunoscuti, prezentatori TV, claseaza acest oras in topul oraselor cu cele ma mondene petreceri din lume. Aici odata cu lansarea fiecarui blockbuster se organizeaza si o petrecere la care sunt asteptate cele mai controversate celebritati. Deci daca doriti sa va intalniti idolul dintr-un serial sau film nu trebuie sa ratati aceasta destinatie de petrecere.
Londra-Daca suntei dispuse sa cheltuiti sume mari de bani Londra poate deveni un obiectiv ideal pentru planurile dumneavoastra de vacanta. Hotelurile, restaurantele si serviciile scumpe fac din acest oras unul dintre cele mai elegante, rafiante si luxoase. Daca tot va faci drum pana aici e bine sa incercati si bine cunoscuta bautura ”Crack Baby” un amestec de sampanie, vodka si suc de fructe.
Rio de Janeiro-Adus in atentia dumneavoastra pentru cele mai controverste carnavaluri si baruri , Rio de Janeiro paote fi considerat cel mai festiv oras al Americii de Sud unde frumoasele dansatoare va vor intampina si distra cu binele cunoscute dansuri. Orasul se poate lauda cu plaje cu nisipuri albe si ape albastre, cu restaurante si cluburi luxoase, dar si cu cateva obiective turistice.
Amsterdam- Amsterdamul este un oras al diversitatii avand  toate avantajele unui oras mare:viata de noapte, transport bine organizat, cultura, restaurante.Fiind cel mai cautat oras din Europa pentru petrecerile care au loc aici, Amsterdamul intampina doritorii de distractie cu cluburi  si bine cunsocutul cartier „De Wallen” pe care va trebui sa il explorati singure pentru a afla ce ascunde.

Niciun comentariu: