marți, 20 martie 2012

Ce sa faceti pentru ca parul sa creasca mai repede – Trucuri

Visati sa aveti  niste plete lungi si un par de sirena, intr-un timp foarte scurt? Nu stiti cum sa procedati? Oare ce functioneaza in cazul vostru? Iata cateva sfaturi si ponturi!
Ce e de facut. Aveti mare grija de parul vostru! Produse hidratante, anti-cadere, anti-rupere, reparatoare! De ce? Atunci cand parul vostru arata foarte bine si este in forma, acesta pare a fi mai lung! De asemenea, folositi niste sampoane delicate, de preferinta fara silicon. Un mic truc: laptele de cocos, lasat sa actioneze intreaga noapte, aplicat cel putin de doua ori pe saptamana, va va ajuta foarte mult! Apelati si la ajutorul specialistilor. Acestia va vor sfatui cu privire la produsele potrivite tipului vostru de par.
Masati-va parul! In fiecare seara, masati-va scaplul timp de cinci minute. Masajul scalpului are o actiune benefica asupra echilibrului parului. Masajul este aproape la fel de eficace ca un produs pentru ingrijire!
Ungeti-va cu ulei parul! Uleiurile esentiale va vor hrani parul in profunzime. Daca amestecati intre 5 si 7 picaturi de ulei esential de rozmarin cu samponul vostru delicat va veti intari parul si il veti stimula sa creasca mai repede! Uleiurile vegetale, cum ar fi Uleiul de Amla, de Bramhi, si clasicul Ulei de Ricin, sunt si ele foarte eficace!
Hraniti-va parul. Faceti o cura de 3 sau 4 luni de complemente nutritionale, specifice parului (Oenobiol, Inneov). Acestea va vor hrani parul din interior. Cereti sfatul medicului inainte de a incepe o astfel de cura. Ganditi-va de asemenea si la drojdia de bere sau la laptisorul de matca (gelée royale)!
Fiti atente la alimentatie! Consumati cat mai mult peste gras sau ton. Apelati la uleiurile vegetale, la nuci, dar si la cereale! Toate acestea favorizeaza cresterea parului!
Relaxati-va! Stiti foarte bine ca stresul poate avea o influenta nefasta asupra parului vostru. Acordati-va cat mai multe momente de relaxare!
De evitat. Aveti grija la placa de intins parul si la uscatorul de par, precum si la alte tratamente care va agreseaza parul! Utilizati un pieptene cu dinti largi si perii din par natural de porc mistret pentru a va coafa!
Uitati de elasticuri de par, de cordelute, de bentite, de agrafe! Aceste accesorii au tendinta sa va rupa parul si sa ii incetineasca cresterea.
Gata cu dietele! Unele dintre ele provoaca carente de fier si de magneziu. Parul fiind privat de aceste vitamine, va inceta sa mai creasca! Nu uitati ca, la fel ca si voi parul are nevoie de hrana!
Nu aveti incredere! Terminati cu superstitia conform careia trebuie sa va taiati parul atunci cand este luna plina! Conform legendei, cica parul va creste de doua ori mai repede! Nu a fost nimic demonstrat, deci mai bine nu! Nu va incredeti nici in asa –zisele produse „magice”. Disponibile in anumite emisiuni de Teleshopping sau pe Net, acestea promit ca parul vostru va creste cu cel putin 10 cm in 2 luni. Aceste tipuri de produse nu fac decat sa va usuce parul si sa il devitalizeze.
Trisati! Intindeti-va voi parul! Apelati la produse care intind parul sau la placa de intins parul. Daca doriti un rezultat mai de durata, apelati la un specialist! De asemenea, puteti apela la mese sau la extensii.

Niciun comentariu: