miercuri, 7 martie 2012

combinatii cromatice pentru primavara 2012


Pentru sezonul cald, culorile vibrante si combinatiile indraznete de nuante redevin un fetis al vestimentatiei cotidiene. Asociaza conceptul cromatic cu piesele vestimentare feminine care compun tinutele estivale si bucura-te de varietatea de outfit-uri pe care le ai la dispozitie.
Fara indoiala, marca elocventa a feminitatii absolute o reprezinta rochiile cu un croi mini, care iti flateaza silueta, si pantofii stiletto. 
In acest sezon iesi in evidenta cu cel putin o piesa vestimentara intr-o culoare tare!

Mustar si turcoaz

Rochiile bandaj au fost impuse de Herve Leger de cateva sezoane si au ramas un must-have si in primavara 2012. Opteaza pentru o culoare puternica, precum galben mustar, si experimenteaza cu granitele colour-blocking-ului asortand o pereche de pantofi turcoaz.
Atunci cand mixezi piese pentru a construi blocuri de culoare, pastreaza accesorizarea la un nivel discret. O bratara statement  aurie este suficienta pentru a completa acest outfit.

  


Alb si coral

Pentru ca este luna martie, iar contrastul alb-rosu este simbolul purtator de noroc al primaverii, iti propunem sa combini o rochie alba, conica si o pereche de patonfi peep-toe, corai. Indrazneste sa porti accesorii colorate si la birou, in special atunci cand acestea complimenteaza o rochie cu un croi office. Marcheaza talia cu o curea subtire si completeaza outfit-ul cu un sacou tip tuxedo.
      




Verde si bej

Verdele crud este o culoare emblematica pentru sezonul de primavara-vara. Alege un croi lejer in partea inferioara, ideal pentru o tinuta casual de primavara. Combin-o cu o pereche de sandale cu platforma (inspira-te din show-ul Prada si poarta-le cu sosete) si o jacheta din piele. Un plic supradimensionat este alegerea optima in materie de accesorizare.




Burgund si nude

Daca vrei sa scoti in evidenta o culoare tare, opteaza pentru o pereche de pantofi nude. Noi am alcatuit un outfit de inspiratie romantica, cu o rochie clos si o pereche de platforme nude cu bareta pe glezna. Detaliul animal print din talie este doza de eclectic care condimenteaza un outfit casual. Adauga o jacheta neagra, din denim.

         



Albastru si negru

Primavara este ocazia ideala sa celebram intoarcerea cerului senin cu o rochie albastru cobalt. Poart-o cu o pereche de pantofi negri si asorteaza o curea subtire pentru a echilibra cromatic outfit-ul. Pentru ca in acest sezon se poarta gulerele evidentiate, iti recomandam unul animal print.



   




Niciun comentariu: